Villa Linnea

i Alnarp

Heidi Nilsson 

Diplomerad regressionsterapeut
Diplomerad samtalsterapeut
Diplomerad Utmattningsterapeut
Föreläsare, kursledare och utbildare för terapeututbildningar Grundstenar Education

Reikihealer steg 1 & 2

Jag håller i våra utbildningar till diplomerad samtalsterapeut och Utmattningsterapeut samt tar emot klienter för samtal, regression och healing.

"I mitt arbete är fokus alltid att tillåta dig att komma så nära ditt autentiska jag som möjligt. För att nå dit lyssnar vi på triggers, går igenom behov, tittar på mönsterbeteenden. Vi upptäcker sidor av dig som får stå åt sidan och andra framträdande drag som kanske inte gynnar dig som du önskar. Vi lägger ditt pussel och behåller det som känns rätt. Kalla det själ, kalla det jaget, kalla det vad du vill. Jag kallar det Dig. När du får vara Dig utan alla präglingar som inte längre är nödvändiga får du chansen att leva ditt eget liv, göra dina val och välja dina egna känslor. Detta förhållningssätt är genomgående i allt jag gör oavsett om du går mina utbildningar eller besöker mig som terapeut"

Vägen till att hitta rätt

Min väg till där jag är idag har gått via arbete i barnomsorg, både i förskola och grundskola, där jag upprättade ett genuint intresse för vår utveckling från barndom till vuxenliv och vilken påverkan och prägling våra erfarenheter har för oss. Efter en liten omväg och en karriär inom försäljning och service landade jag, 2012, i en utmattning som i sin tur ledde till en utbildning till diplomerad samtalsterapeut, 2018-2020 med efterarbete med träningsklienter, uppsats och diplomering 2023. Jag har även kompletterat min utbildning med ett Psycology Certificate på IAPO. Den nya erfarenheten och utbildningen lade de där extra pusselbitarna att kunna satsa på min verkliga övertygelse om att människan är föränderlig och har full potential till utveckling med rätt sorts verktyg. 

Min drivkraft har i grund och botten alltid varit att hitta kopplingar, låta lösningar växa fram och genom en stark grundtro på att vi kan göra skillnad i vårt eget liv stötta varje individ på sin resa. Ensam är svag, sårbarhet är viktigt och vägen genom livet är inte att jäkta, undvika och anpassa sig. Jag plockar det bästa från allt jag kommer över i form av utbildningar och dess litteratur, forskning och spiritualitet och skapar en individuell terapimetod av att integrera det som just du som klient behöver. Jag skattar mig själv lycklig som nu kan kalla mitt största intresse för arbete. 


Att växa sig nära sig själv

Jag arbetar med att varje individ ska få möjligheten att ta reda på vem man hade varit utan allt det där "extra" som man drar på sig genom livet. Du vet, din bakgrund med alla dina erfarenheter och känslotillstånd som påverkat dig att bli den du är idag. 

Vi brukar prata om detta som något positivt i ordalag som "jag är tacksam för att som hänt, annars hade jag inte varit där jag är idag".
Och, visst är det positivt, om man mår bra av det! Det kan också vara bra om man växer och gynnas av det. 

Men, har det verkligen format mig till den jag verkligen ÄR eller är jag mer en produkt av allt som skett? VEM hade jag varit och hur hade jag mått om jag fått skala bort alla präglingar?

Jag hjälper dig gärna en bit på vägen på din resa.

Varmt välkommen till samtal, regression, gruppverksamhet eller kurser. Hos mig finns alltid samma fokus. Jag tar dig genom dåtid, i nutid för att förändra din framtid.


Hoppas vi ses!
Heidi


Om mig

Om mig

Utmattningsterapeut (Grundstenar Education 2023)

Dipl. Samtalsterapeut (Akademin för SER-terapi 2023)

Dipl. regressionsterapeut (Akademin för SER-terapi 2021)

Reiki-healer steg 1 & 2

Psycology Cerificate, International Association of Professions Career College, USA. (IAPO)

Member of International Association of Professional Organizations (IAPO)

Medlem i Mediumförbundet, Sverige


 
Post
Karta
Om
Instagram