Villa Linnea

i Alnarp
Känn dig som hemma!

 Villa Linnea är en samlingsplats där vi möts för att dela erfarenheter och kunskap i andlig, spirituell och personlig utveckling. Vi har en holistisk syn på psykiskt och fysiskt mående och försöker att nå ut på så många områden som möjligt, dels genom vårt eget arbete men även genom att bjuda in och öppna upp plats för fler som arbetar på samma sätt. Vi försöker alltid hålla både vårt förhållningssätt och sinne öppet.

Vi erbjuder allt från sittningar och personliga möten till kurser och längre utbildningar.

Vårt dagliga arbete och uppdateringar om kurser hittar du även i våra sociala medier. @villalinneaialnarp

Villa Linnea tipsar:


Medialitet i vardagen 

Detta är en workshop som utforskar hur vi kan använda och utveckla den intuitiva aspekten av vår känslighet i vardagen.
Vad är syftet med kursen?
Du skall få förståelse för att det finns mer information om ditt liv att tillgå och med andra verktyg än dina fysiska ögon och öron. Du skall också få en inblick i den energi som du lever i, din egen livsenergi.
Kursens huvudsyfte är att du skall förstå att du har dessa verktyg inom dig redan. Du skall få se olika tekniker och tid att prova dessa. En möjlighet att utforska vilka verktyg just du uppskattar.
Du kommer få jobba med självkännedom, sitta i kraften, meditationer, energiövningar och lära dig hur du använder tarot & orakelkort för din egen vägledning.
Allt sker med enkelhet och helt utan krav på prestation. Vi får till oss det vi ska ha just nu utan att vi tvingar oss till något som vi inte känner oss trygga eller bekväma med.
Max. antal deltagare för denna kurs är 12 personer.
Alla välkomna oavsett tidigare erfarenhet av medialitet, övningar anpassas individuellt.
Möjlighet att ställa frågor.
Enklare fika ingår i priset!

Boka en plats


Bli diplomerad Föräldracoach med oss!

Vill du kunna stötta dom som behöver hjälp och motivation i sitt föräldraskap? 

Vår föräldracoachutbildning är online och ger dig trygga verktyg för att enkelt kunna arbeta för en tillåtande och förstående familjemiljö tillsammans med föräldrar. Är du rätt person för jobbet? Läs mer och boka din plats på vår onlineutbildning här.


Läs mer
 
Post
Karta
Om
Instagram