Villa Linnea

i Alnarp

Jenny Smith

Spirituellt medium, intuitiv och andlig healer.                                                                      Certifierad Inredare från School of Interior Design, Köpenhamn och Intuitiv Inredare           Kursledare, meditationsledare, utbildare

Jenny har utbildats av några av världens främsta medium från Arthur Findlay College, i London från bla. Tony Stockwell, Chris Drew, Eileen Davies och Sharon Harvey. Jenny har en genuin och innerlig längtan att stötta människor, att se dem från deras bästa sida. Hon brinner för att ge healing i allt sitt arbete för andevärlden. 

Kontakta mig här

 


lördag 2, söndag 3 mars  I  Jenny på Villa Linnea

Modernt Medium. Mediumutbildning, 1 år

7 helger 2024/2025

Välkommen till en 1 års medium utbildning för dig som vill bli ett modernt medium för att möta nutidens klienter utifrån deras behov.

 


söndag 28 januari  I  Jenny på Villa Linnea

Intuitiv utvecklingscirkel -lär dig lita på din intuition

Är du intresserad av att testa dina egna mediala förmågor? Är du nyfiken på något nytt eller vill du underhålla din redan upptäckta förmåga? Vill du lära dig när det är ditt Ego som talar, när det är din själ och när det är dina guider?

 torsdag 8 februari  I  Jenny & Heidi på Villa Linnea

Använd Magkänslan

Kursledare: Jenny & Heidi

I denna kurs så lär ni er lita på och använda er magkänsla, intuition, med hjälp av olika verktyg såsom orakelkort, avläsa handflator, läsa teblad, blommor och foto etc.
Vi lär oss skilja på tanke och känsla, känsla och intuition. Vi tittar på vad som ibland får oss att tvivla, hur våra egna tankar kan speglas och lär oss sortera i vad som är jag och vad som är intuition.
Kursen är för er som är medvetna om er magkänsla och vill utveckla intuitionen ytterligare.
Datum:
Torsdagar 8 Feb, 7 Mars, 11 April, 9 Maj, 
Fredagar 23 Feb, 22 Mars, 26 April, 24 Maj
Klockan: 19-21.00

Pris: 3200kr
Minimum 4 personer för att kursen ska sätta igångtorsdag 15 februari  I  Jenny på Villa Linnea

Experimentell Afton

Detta är en workshop som utforskar hur vi kan använda och utveckla den intuitiva aspekten av vår känslighet genom att använda olika "verktyg". De "verktyg" som används kan inkludera orakelkort, föremål, färg, symboler, kristall kula, Auragrafer och många fler. "Verktyg" har potential att hjälpa utvecklingen av den intuitiva förmågan. 

Klockan 18.00-20.00

Pris: 300kr

 


fredag 19 april  I  Jenny på Villa Linnea

Healing Kurshelg

Med healing stärker du kontakten till dig och dina förmågor – healing och intuition. När du är i healingenergin återställer du balansen i sinne, kropp och själ.

Den 19-21 April 
Klockan 16.30
Pris: 3500kr


Intuitiv sittning med fokus på inredning!

Under denna sittning bygger jag en förståelse för dina designbehov för ditt hem och den miljö som behövs för att din själ ska trivas.
De områden vi kommer att utforska under vårt psychic/intuitiva sittning är vad du behöver när det gäller känsla i hemmet, färgsättning, former, typer av möbler.
Material på golv, väggar, möbler, accessoarer, metaller, tyger och konst för din person.

Läs mer här: www.intuitiveinteriors.se

Bokas här
 
Post
Karta
Om
Instagram