Villa Linnea

i Alnarp

Jenny Smith

Spirituellt medium, intuitiv och trans healer.                                                                    

Certifierad Inredare från School of Interior Design, Köpenhamn och Intuitiv Inredare        

Kursledare, meditationsledare, utbildare

Jenny har utbildats av några av världens främsta medium från Arthur Findlay College, i London från bla. Tony Stockwell, Chris Drew, Eileen Davies och Sharon Harvey. Jenny har en genuin och innerlig längtan att stötta människor, att se dem från deras bästa sida. Hon brinner för att ge healing i allt sitt arbete för andevärlden. 

Kontakta mig här


 

Healing kurshelg - 28-30 Juni

 Med healing stärker du kontakten till dig och dina förmågor – healing och intuition. När du är i healingenergin återställer du balansen i sinne, kropp och själ.

Jag kommer att hjälpa dig i processen att öppna upp din healingkanal och att få en bättre kontakt med ditt healingteam och guider som du kommer att samarbeta med under healingen.


Du kommer att få bättre kontakt med din egna kraft och med ditt andliga team. Du kommer närmare den du är och din själ. När det sker så utvecklar du också din healingkapacitet och tilliten till att lyssna och använda dig av din intuition.
Under helgen kommer du vara i healingenergin. Du kommer bli guidad i flera självhelande meditationer och du kommer heala andra och motta healing från andra i gruppen.
Det är ett begränsat antal platser på kursen så att jag kan skapa en trygg, fin och rolig plats för dig och gruppen att vara på. När det sker släpper du på kontrollen och du har större möjligheter att komma i kontakt med den du är och dina förmågor.


Jag kommer varva samtal, teori och övningar som är anpassade efter gruppen och under helgen kommer vi gå djupare inom ämnen såsom;


Andlig healing – olika sätt att heala på
Känna kontakten med ditt healingteam & guider
Healing kapacitet – alla kan heala
Meditation – självhealing
Distans-, kontakt- och grupphealing
Bemötande av kund, moral och etik.
Spirituellutveckling – hur och när den sker

Där kommer att finnas plats för frågor, reflektioner och tid att vara tillsammans med likasinnande.


Kursen är till för dig som vill läkas och komma i större kontakt med din kärna, ditt innersta och utveckla din healingförmåga.


Datum:
Fredag 28 Juni 16.30-21.00
Lördag 29 Juni 9-16.00
Söndag 30 Juni 9-14.30

Plats: Villa Linnea i Alnarp
Pris: 3500kr
Minimum 4 personer för att kursen ska sätta igång.

Bokas Här


 
Post
Karta
Om
Instagram